Tanszéki demonstrátori tevékenység

Várjuk azoknak a hallgatóknak a jelentkezését, akik szívesen bekapcsolódnának a tanszéken folyó kutató és oktató munkába.

A demonstrátori munka jó alapot teremt a szakdolgozatok, diplomamunkák írásához, a Tudományos Diákköri konferenciákon való szerepléshez. Magas színvonalú munkák publikációkban, konferencia előadásokban is megjelenhetnek, melyek fontos elemei a Tehetséggondozó Programnak és a hallgatói pályázatoknak.

A demonstrátori pályázatot a Debreceni Egyetem Műszaki Kar Hallgatói Önkormányzata írja ki minden évben. A tanszékkel való egyeztetés után a hallgatóknak egyénileg kell a pályázatot benyújtaniuk a HÖK által biztosított jelentkezési lapon.

Frissítés dátuma: 2019.09.05.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.