Szakmódszertan

Az egyes specializációkon a tanári felkészítés tárgyai megegyeznek, a szakmódszertani tárgyak viszont különböznek.

A szakmódszertani tárgyak oktatásában a DSZC iskoláiban tanító, sok éves tapasztalattal rendelkező, elismert középiskolai tanárok vesznek részt.

A tárgyak keretében feldolgozásra kerülnek a szakképzésben oktatott legfontosabb szakmai tárgyak oktatásnak módszertani eszközei és a napi tanári munka gyakorlati kérdései.

Frissítés dátuma: 2020.08.27.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.