Pályázati felhívás

Pályázati felhívás "A jövő tudósai – fiatal kutatói" támogatásra

A Debreceni Egyetem Műszaki Kar Műszaki Alaptárgyi Tanszék (a továbbiakban: MK MAT) által elindított támogatási program célja a kutatási kapacitások bővítése érdekében a tudományos és kutatói utánpótlás feltételrendszerének javítása és a tudományos produktivitás növelése. Ennek értelmében olyan pályázatok támogathatók, amelyek a meghatározott területen végzett kutatási tevékenységre és annak eredményeinek publikálására vonatkoznak.

Az MK MAT által indított támogatási program fókusza a mérnöki és innovációs készségek fejlesztése. Olyan pályázatok nyújthatók be, melyek célja a hozzájárulás a szakmailag magas szinten képzett, kreatív és innovatív mérnök-utánpótlás biztosításához, Magyarország – ezen belül az Észak-alföldi régió – ipara fejlődéséhez szükséges innovatív gondolkodás és kreativitás fejlesztéséhez, továbbá a Debreceni Egyetem Műszaki Karon folyó mérnöktanári képzés színvonalának növeléséhez, módszertani fejlesztéséhez.

A támogatási program keretében az alábbi célcsoportok támogathatók: a DE Műszaki Karral munkaviszonyban álló, fiatal kutatónak minősülő munkavállalók.

Részletek a pályázati felhívásban, mely az alábbi linken érhető el: pályázati felhívás.

A pályázathoz benyújtandó mellékletek szerkeszthető formában itt érhetők el: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Frissítés dátuma: 2020.09.12.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.