Játékos foglalkozások - Drótozott programok

Modellkedés

Mechanikus beszéd

Térérzékelés

Okos térkép

Drótozott programok

SZÍNjáték

 

Drótozott programok: Kössük össze és számol!

Felelős: Buglyó Sándor

 

 

Gyere és tanulj meg játszva programozni és saját készítésű programokkal játszani!

A LabVIEW egy grafikus programozási nyelv, melyet könnyen, gyorsan, játszva elsajátíthatsz. Igazi, drága műszerek vásárlása helyett találd ki és építsd meg a saját virtuális műszereidet, világodat!

Lepd meg a barátaidat olyan játék programokkal, amiket Te találtál ki!

A tanfolyamon készítünk majd logikai, ügyességi és egyéb programokat is. Ha igazán megszereted ezt a nyelvet, olyan tudás birtokába juthatsz, amely segítségével akár piacvezető vállalatoknál is elhelyezkedhetsz később az egész világon.

Frissítés dátuma: 2018.10.04.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.