Játékos foglalkozások - Térérzékelés

Modellkedés

Mechanikus beszéd

Térérzékelés

Okos térkép

Drótozott programok

SZÍNjáték

 

Térérzékelés: Mit látunk?

Felelős: Dr. Papp Ildikó

 

Mitől szabályos egy test, és milyen lapok határolják?

Hányféle szabályos test létezik, és hogyan vélekedtek róluk az ókorban?

A programon megismerkedhetünk a szabályos és félszabályos testek meghatározásával, duálisaikkal, a testek tulajdonságaival, felhasználhatóságukkal, konstruálásuk rejtelmeivel.

A közös felfedezés során elkészítjük a testek modelljeit, tanulmányozzuk őket, játszunk velük, közben összefüggéseket fedezünk fel, s még izgalmas meglepetések is érhetnek bennünket.

Frissítés dátuma: 2018.10.04.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.