Mérnöktanári képzés - Ügyintézés

A Mérnöktanári szak ügyintézése az alábbi helyeken történik:

1. DE MK Tanulmányi Osztály

Lukácsné Sipos Ildikó ügyintéző

+36 52 415 155 / 77826

Itt a képzéssel és a hallgatói jogviszonnyal kapcsolatos adminisztratív ügyek intézése történik, például beiratkozás, dokumentumok kezelése a személyi anyagban, igazolások kiadása, passzív félév kérése, abszolutórium kiadása.

2. DE MK Műszaki Alaptárgyi Tanszék

Tóth Nóra tanszéki ügyintéző

+36 52 415 155 / 77732

Itt a kurzusokkal (tantárgyakkal, tanórákkal), a konzultációs renddel, órarenddel, valamint a gyakorlatokkal kapcsolatos ügyintézés történik.

3. DE Tanárképzési Központ

https://tanarkepzes.unideb.hu

http://tanarkepzes.unideb.hu/kepzesek_dokumentumok_szakmai_tanarkepzes.php

A DE Tanárképzési Központ koordinálja a Debreceni Egyetem minden tanári képzését, azon belül is elsősorban a gyakorlati helyek kijelölését, a gyakorlatokkal és a zárótanításokkal kapcsolatos dokumentumok kezelését.

Frissítés dátuma: 2022.08.22.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.