Matematika verseny

A műszaki és gazdasági karok hallgatói számára évente megrendezésre kerülő, sokéves múlttal rendelkező Hajós György Országos Matematika Versenyre rendszerint a Debreceni Egyetem Műszaki Kar hallgatói is meghívást kapnak. A versenyen BSc képzésben résztvevő, és a képzéstől számítva legfeljebb 3 éve tanulmányaikat végző hallgatók vehetnek részt. Az intézmények minden kara legfeljebb 4 hallgatóval nevezhet. Minden versenyző résztvevője az egyéni versenynek. A csapatversenyben az elért pontszámok alapján az intézményt képviselő legjobb három hallgató eredményét veszik figyelembe.A verseny célja:

A hallgatók matematika iránti érdeklődésének felkeltése, növelése, látókörének szélesítése valamint tudásuk, felkészültségük összemérése.

A verseny díjazása

A csapatverseny győztese a következő versenyig a ""Hajós Vándorkupa"" birtokosa lesz. A csapatverseny első három, az egyéni verseny első hat helyezettje díjat kap.

A versenyen való részvétel elszámolható DETEP kreditként.

Eddigi kari eredmények

2017. évben a kari csapat az eredményéért (8. helyezés – legjobb vidéki egyetem) dékáni dicséretben részesült. 2016. és 2009. évben a versenyen legjobban szereplő hallgató dékáni dicséretben részesült.

Frissítés dátuma: 2018.11.19.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.