Kontinensviadalra készülő debreceni mérnökök

2016, november 2 - 14:11
Legyőzték az oroszokat a debreceni műszakisok a december 1-jén kezdődő svédországi EuroSkills verseny házi felkészülési fordulójában a hosszú hétvégén.

Legyőzték az oroszokat a debreceni műszakisok a december 1-jén kezdődő svédországi EuroSkills verseny házi felkészülési fordulójában a hosszú hétvégén.


A gyártás- és folyamatautomatizálás modern eljárásait kell alkalmazniuk a Debreceni Egyetem Műszaki Karán tanuló fiatal mérnököknek december 1-3. között a göteborgi EuroSkills versenyen: Zilahi Krisztián és Balázs Dávid tavaly a szakmák világversenyének tekintett WorldSkills döntőjéről Brazíliából kiválósági éremmel tértek haza, amivel kvalifikálták magukat az idei svédországi európai megmérettetésre.


A hosszú hétvégén tapasztalatszerzés céljából rendezett felkészülési versenyt Budapesten a Festo Magyarország Kft., amelyen az előző évek európai- és világversenyeinek feladatait kellett megoldaniuk, de korábban ismeretlen kihívások is vártak a fiatalokra.


A kétnapos nemzetközi Festo Mechatronikai Háziversenyen a magyar és az orosz versenyzők mérték össze a tudásukat, a legeredményesebb páros a Debreceni Egyetem Műszaki Karának két hallgatója, Zilahi Krisztián és Balázs Dávid lett.


Sajtóiroda - SzL


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.