EuroSkills Göteborg 2016

2016, december 5 - 14:31
Medallion of Excellence – kiválósági éremmel tért haza a szakmák nemzetközi versenyéről Balázs Dávid és Zilahi Krisztián, a Debreceni Egyetem Műszaki Karának két hallgatója.

A Svédországban december 1-3. között rendezett olimpián a 28 országból érkező csaknem 500 fiatal 37 szakmában mérte össze tudását, hogy eldöntsék, ki lesz a kontinens legjobbja?


Magyarországot 16 versenyző képviselte 14 szakmában – ápolás, bútorasztalos, épületasztalos, festő, fodrász, hegesztő, informatika, kőműves, mechatronika, pincér, szakács, szépségápoló, villanyszerelő, virágkötő –, köztük a 2015-ben Sao Paulóban is kiválósági érmet szerező Zilahi Krisztián és Balázs Dávid (Debreceni Egyetem Műszaki Kar mechatronikai mérnök BSc-, illetve MSc-hallgató) alkotta mechatronikai duó.

A soron következő, két év múlva esedékes megmérettetés házigazdája Budapest lesz, így a december 4-i ünnepélyes eredményhirdetésen a magyar csapat képviselői átvehették a 2018-as EuroSkills rendezési jogát jelképző zászlót és kulcsot.

Sajtóiroda - BZs


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.